Business Coaching

Üzleti coaching vállalati csapatok, vállalkozók és szervezetek számára.

„Az egész, az több, mint a részek puszta összessége.“

Ez egy olyan alapigazság, amely az ún. Gestalt-pszichológiából ismeretes. Ahogyan egy adott szó betűinek véletlenszerű megjelenítése vagy összekevert puzzle darabok halmaza sem adja vissza az eredeti jelentéstartalmat, úgy igaz ez bármely csoport, illetve a csoportot alkotó egyének viszonyára is.

Bár kétségtelenül lényeges az egyéni szinten értelmezhető humántőke (pl. szakértelem, tapasztalat, készségek), ez önmagában nem garantálja a minőségi teljesítményt és az üzleti sikert.

A sikeres vállalati működéshez elengedhetetlenül fontos az, hogy ezek az izolált tudáselemek strukturált, koherens egésszé forrjanak össze, avagy – a fenti párhuzammal élve – a puzzle darabok halmazából összeálljon az a bizonyos kép.

Személyes Business Coaching filozófiám

Az általam kínált Executive & Business Coaching lényege, hogy áthidalja az egyéni- és csapatkompetenciák közötti szakadékot. Nézőpontokat nyújt, illetve olyan eszközkészletet ad a vezető kezébe, amely segítségével képes lesz hatékonyan rendszerbe szervezni az általa vezetett csoport tagjainak erősségeit.

Globális, nemzetközi projektekben szerzett tapasztalataim
alapján állíthatom, hogy számos dimenzió (pl. érdeklődés, személyiség, szakértelem, kultúra stb.) mentén kell mérlegelni a csoporttagok illeszkedését.

A célom az, hogy ezeket a szempontokat közösen átbeszélve Ön a legtöbbet tudja kihozni Önmagából és saját csapatából.

A számok magukért beszélnek

0
ÉV NEMZETKÖZI PROJEKTEKEN SZERZETT TAPASZTALAT
0
PROJEKT
0
ÉV MAGYAR CÉGEKNÉL
0
ÜGYFÉL
0
ORSZÁG

Dolgozzunk együtt

Küldje el kérdéseit, észrevételeit és a lehető leggyorsabban felveszem Önnel a kapcsolatot az Ön által megadott e-mail címen vagy telefonszámon keresztül.