IT Tanácsadás

Személyreszabott vállalatirányítási rendszerek tervezése, támogatása és optimalizálása.

Egy szervezet sikeres működéséhez egyfelől elengedhetetlen annak a szervezeti kultúrának az építése és formálása, amelyben a munkavállalók végzik mindennapi feladataikat.

 A hatékonyságnak ez a szelete elsődlegesen az ún. humán faktorhoz köthető, éppen ezért az emberi kapcsolatok fejlesztése és harmonizálása jelenti a fejlesztés kulcsát – akár egy coaching folyamat keretében.

Mindemellett azonban elkerülhetetlen, hogy arra területre is kellő hangsúlyt fektessünk, melyet elsődlegesen nem az emberi tényezők mozgatnak. Ez a szervezet technológiai vetülete.

Vállalatirányítási rendszerek felmérése & optimalizálása

A vállalatirányítási rendszer fogalma egy olyan integrált IT technológiai megoldást takar, amely (definíció szerint)

„támogatja a vállalkozások és szervezetek működését azáltal, hogy átláthatóvá és monitorozhatóvá teszi a folyamatokat, képet ad a szervezeti erőforrásokról és menedzselhetővé teszi azokat, valamint kezelhetővé teszi a szervezetben keletkező adatokat”.

A meghatározásból csupán az a két szó hiányzik, hogy
„optimális esetben”(!).

Hiszen amennyiben a rendszer nem megfelelőképpen tervezett, vagy ha ez elér egy bizonyos fokú komplexitást, akkor könnyen felmerülhet az a kérdés, hogy valójában ki szolgál kit?

A rendszer van értünk – ahogyan azt a fogalom is állítja – vagy mi vagyunk a rendszerért?

Nem titkolt célom az előbbi status quo elérése és tartós biztosítása.

Az utóbbi 25 évben 5 ország közel 80 olyan projektjében vettem részt, melyek érintették a vállalatirányítási rendszer kiépítését és működtetését.

Az ezalatt felhalmozódott tapasztalataimat és tudásanyagomat formáltam egy olyan IT tanácsadói szolgáltatásba, amelynek köszönhetően valós és szervezetre szabott megoldásokat tudok kínálni az Ön vállalatirányítási rendszerének fejlesztése, felmérése, integrálása és optimalizálása kapcsán.

Tapasztalatból tudom, hogy nincs az a program és infrastruktúra, ami nem fejleszthető és tökéletesíthető: célom, hogy feltárjam azokat a hibákat és hiányosságokat, amelyek megszüntetésével egy sokkal hatékonyabb vállalati működés valósulhat meg. 

felmérés
TANÁCSADÁS
Támogatás
HARMONIZÁLÁS
fejlsztés
INTEGRÁLÁS

Ügyfeleim

Felkeltettem az érdeklődését?

Lépjen kapcsolatba velem.

Az IT Tanácsadás területei

Az IT Tanácsadás magában relatív tág fogalom. Az Eszlári Consulting Kft. explicit vállalatirányítási rendszerekre specializálódik. Minden vállalat egyedi folyamatokra és eljárásokra épül, így a hatékony működéshez egy olyan rendszerre van szükség, ami igényreszabott és lefedi a teljes spektrumot.

Az alábbi kompetenciákra építve igyekszik az Eszlári Consulting Kft. egyedi megoldást kínálni az Önök részére:

A számok magukért beszélnek

0
ÉV NEMZETKÖZI PROJEKTEKEN SZERZETT TAPASZTALAT
0
PROJEKT
0
ÉV MAGYAR CÉGEKNÉL
0
ÜGYFÉL
0
ORSZÁG

Dolgozzunk együtt

Küldje el kérdéseit, észrevételeit és a lehető leggyorsabban felveszem Önnel a kapcsolatot az Ön által megadott e-mail címen vagy telefonszámon keresztül.