Rólam

Az a küldetésem, hogy hozzásegítsem az üzletembereket és a vállalkozókat ahhoz, hogy felszabadítsák a bennük rejlő energiákat és átlépjenek a teljesítőképességük korlátain, hogy a legtöbbet hozzák ki magukból, miközben sikeresebbé válnak az üzleti életben.

Hozzásegítem az embereket ahhoz, hogy uralják az életüket és megteremtsék azt, amire vágynak.

25 éve támogatom az ügyfeleimet abban, hogy olyan személyre szabott vállalatirányítási rendszereket fejlesszenek, amelyek biztosítják és növelik a cégük hatékony és zökkenőmentes működését.

Az Eszlári Consulting Kft.-t azért alapítottam 2020-ban, hogy személyre szabott konzultációval segítsem a közép- és felsővezetőket, vállalkozókat, üzletembereket, vállalati csapatokat és szervezeteket abban, hogy megtalálják a céljaik megvalósításához, valamint a személyes és üzleti sikerhez vezető utat

  • A működési kódexben leírt, egyedi és komplex módszerem alapján dolgozom, minden esetben szem előtt tartva az ügyfelek érdekeit és tiszteletben tartva a céljaikat.
  • A tevékenységem középpontjában az ember áll, a probléma csak utána következik.
  • Nem dolgozom standardokkal, a mögöttes okokat és elakadásokat felkutatva nyújtok executive, business és team konzultáció szolgáltatást. 
  • Az elakadások, megrekedések okainak feltárásakor kizárólag a lényegre összpontosítok, a probléma megoldása érdekében kérdésekkel segítem a felismerést, és szintén kérdésekkel támogatom az ügyfeleimet a számukra előrevivő, céljukat szolgáló döntés meghozatalában.
0
ORSZÁG
0 +
ÉV NEMZETKÖZI PROJEKTEKBEN SZERZETT TAPASZTALAT
0
MULTINACIONÁLIS VÁLLALATI ÜGYFÉL
0 +
SIKERES PROJEKT

Célom

Az a célom, hogy egyfajta lámpásként mutassak utat a hozzám forduló ügyfeleknek ahhoz, hogy új személyes és vállalati potenciált szabadítsanak fel magukban, fejlesszék a gondolkodásmódjukat, vezetői készségeiket és elérjék a személyes, illetve üzleti céljaikat. 

Hiszek abban, hogy egy probléma megoldása érdekében sok esetben egészen a gyökerekig kell visszamenni, és régi falakat kell lebontani ahhoz, hogy a sikeres és világos jövőkép felépülhessen. 

 

Kiemelten fontosnak tartom, hogy komplex és személyre szabott megoldást nyújtsak az ügyfeleim számára, ezért értő figyelemmel és célirányos kérdésekkel vezetem rá őket a céljaik elérését támogató válaszok megtalálására.

Az én történetem

Az Eszlári Consulting Kft. alapításakor az a cél lebegett a szemem előtt, hogy a szakmai és személyes tapasztalataimmal hozzásegítsem az embereket a boldogabb, elégedettebb, kiegyensúlyozottabb és sikeresebb élethez.

Meggyőződésem, hogy a megoldásokhoz a megértésen, a tudatosságon és a kommunikáción keresztül vezet az út, és a megfelelő kérdésekkel eljuthatunk a megfelelő válaszokhoz is.

Az IT-területen eltöltött 25 év alatt megismertem a vállalati és szervezeti kultúra rendszereit, valamint a közép- és felső vezetők gondolkodásmódját és problémáit.

Mindig is motivált, hogy hatékonyabbá, gyorsabbá és jobbá tegyem a körülöttem lévő dolgokat. Ezt a szenvedélyemet kamatoztatom a vezetői, üzleti és csapat konzultációs szolgáltatásaim során, amikor vállalkozásoknak segítek a maximumot kihozni a folyamataikból, a vezetőknek pedig önmagukból.