Üzleti mentor program

Legyen a kihívásokból lehetőség

Bizonyos helyzetekben túl nehezen dönt, eredménytelennek érzi magát a szakmájában, úgy érzi, hogy kudarcot vallott vezetőként?

Vagy egyszerűen csak kiegyensúlyozottan, hatékonyan és kreatívan szeretne dolgozni, illetve magabiztossá kíván válni az üzleti életben és az emberi kapcsolatokban egyaránt?

Akkor épp itt az ideje annak, hogy egy tudatos lépést tegyen a céljai elérése érdekében, és leküzdve az esetleges félelmeket és szorongásokat, átvegye az irányítást a saját élete felett, hogy megteremtse mindazt, amire igazán vágyik.

 

Ha azt tűzte ki célul, hogy vezetőként elnyerje munkatársai bizalmát és sikeresebbé tegye csapatát, vegye fel velem a kapcsolatot, és adjon magának egy esélyt arra, hogy többféle látásmód megismerése során megtalálja azt, melynek segítségével a siker mindennapos vendéggé válik az életében.

Üzleti mentor program cégtulajdonosoknak, illetve közép- és felső vezetőknek

Az Üzleti mentor program teljes mértékben személyre szabott segítséget kínál az üzletemberek, vállalkozók, vezetők, illetve munkahelyi csapatok és komplett cégek számára.

A módszerem több, mint pusztán vezetői vagy üzleti konzultáció, sokkal inkább átfogó vezetői látásmódvizsgálat és terápia. Meggyőződésem ugyanis, hogy előre tekinteni és a jövőt építeni csak a múlt rendezésével és a nézőpontok kiszélesítésével lehet. 

A több diszciplinát ötvöző Üzleti mentor program keretében:

Hogyan épül fel a program?

Az Üzleti mentor program úgy épül fel, hogy minden szinten segítse az üzletembereket, a vállalkozókat, valamint a kis- és középvállalkozások vezetőit vagy akár egy-egy csapat munkatársait abban, hogy fejlesszék a gondolkodásmódjukat, vezetői készségeiket, és elérjék a személyes és üzleti céljaikat. 

Az 5 kérdéses nézőpontváltás módszere

5 egyszerű kérdés – 5 nehéz válasz – 5 elhatározás.

Mondja azt, amit gondol, és tegye azt, amit mond. Amikor ezt eléri, stabillá válik, és semmilyen külső hatás nem fogja tudni megingatni.

A készség tanulható, így Ön is elsajátíthatja, amennyiben szeretné uralni az életét és megteremteni, amire vágyik.

7+1 alkalmas félelemkezelő program

Az első ülésen feltárjuk, hogy melyek azok az aktuális félelmek, amelyek gátolják a céljai és a szükségletei elérésében, és az első alkalommal kap egy könnyen használható, félelemkezelést segítő módszertant.

A tanulási folyamat során légzéstechnikát és vizualizációt is használunk, amelyek a hétköznapi életbe építve hatékony segítséget nyújtanak a félelmek és a nehéz szituációk kezelésében.

Bizalomnövelés

Ha a szervezeti bizalom nő, a folyamatok ideje lerövidül, a költségek pedig csökkenek.

Áttekintjük tehát a bizalom szintjeit, illetve a különböző szinteken a bizalom növelésének gyakorlati lehetőségeit. 

Konfliktuskezelés

A feloldhatatlannak tűnő konfliktusok kezelése vizualizációs technikával történik. A gyakorlatok mellett fejlesztjük a kommunikációt és az érzelmi intelligenciát.

Üzleti problémák megoldása rendszerállítással

Bert Hellinger csodálatos módszerével nemcsak az egyedi családi problémák, hanem akár egy cég vagy cégen belüli csoportok problémái is kiválóan megérthetőek és kezelhetőek.

A módszer lehetőséget teremt egy-egy személy vagy egy egész csapat cégen belüli gondjainak, illetve konfliktusainak megoldására is (pl. egy generációváltásnál az előd és az utód együttműködésének javítására).

A program egyben önismereti munka is, melynek célja az egyének és csoportok cipelt terheitől való megszabadulás.

Az adott élethelyzetre való objektív, külső szemlélőként történő rálátás, valamint a csoportos elakadások, illetve a teljesítménycsökkenést kiváltó tényezők megértése és megoldása segíthet az előrevivő döntések meghozatalában és a különböző anyagi, illetve egyéb problémák feloldásában.

Csapatépítő tréningek

Csapatépítő tréningek, egy-egy téma köré építve, teljes körű lebonyolítással és megszervezéssel.

Fokozzuk közösen az egyéni-, és a csapat teljesítményt

Hivatásom, hogy a maximumot hozzam ki Önből, mint vezető és új szintre emeljem vállalkozását. Ehhez olyan egyéni igényekre szabott programot biztosítok, melyen belül kitérünk az egyéni teljesítmény és hatékonyság fokozására, valamint a csapatteljesítmény exponenciális növelésére.

INNOVATÍV CSAPAT

Növeljük az egyéni és csapatszintű innovációt és produktivitást .

IDŐMENEDZSMENT

Fókuszáltabb munkavégzést és strukturáltabb feladatmenedzsmentet sajátítunk el.

INFORMÁCIÓÁRAMLÁS

Az információáramlást gátoló tényezőket feltárjuk és kiiktatjuk. 

HATÉKONY KOMMUNIKÁCIÓ

A hatékony konfliktuskezelés és kommunikáció oktatása, kommunikációs készségfejlesztés

CÉLKITŰZÉS & FÓKUSZ

Közös és egyéni célokat határozunk meg és összhangba hozzuk ezeket a vállalati célokkal

CSAPATÉPÍTÉS & DIVERZIFIKÁCIÓ

Megtanuljuk kamatoztatni a sokszínűség lehetőségeit egy multikulturális csapaton belül

Készen áll rálépni a sikerhez vezető útra? Akkor vágjunk bele!