Konzultáció

A siker kulcsa a folyamatos fejlődés iránti vágy: közös munkánk célja, hogy a tegtöbbet hozzuk ki Önből és vállakozásából.

Minden ember más és más. Ha valamilyen nehézségbe ütközünk, azt másként kezeljük, másként próbálunk megküzdeni vele. Megkíséreljük levezetni a feszültséget valamilyen sporttevékenységgel, papírra vetjük az érzéseinket, áthívunk magunkhoz egy barátot, akivel megoszthatjuk a problémánkat, vagy épp egy szakemberhez fordulunk

Azt gondolom, hogy ez egy munkahelyi kontextusban sincs másként: mi magunk egyediek vagyunk. Ám a nyomás, ami egy munkahelyi közegben a vállunkra nehezedik, némiképp univerzálisnak mondható – legyen szó egy csapat vezetéséről, egy szervezeti szocializációról, egy munkahelyi konfliktusról, vagy egy projektmunkáról, amelyben nem találjuk meg a helyünket.

Hiszen a munka szó hallatán általában olyan fogalmakra asszociálhatunk, mint produktivitás, eredményesség, teljesítmény, profit stb. És ezek mindig ott lebegnek felettünk, akkor is, ha épp nem vagyunk formában. Nincsenek tekintettel a hogylétünkre. Ez pedig egy extra nyomást helyez ránk, hiszen túl azon, hogy egy munkahelyi nehézség érthető módon megingatja önértékelésünket, illetve saját munkahelyi szerepünkbe fektetett hitünket, egy időnyomást is ránk tol:

„Meddig tart ez még? Mikor leszel (újra) hatékony?”

Business Coachként az a célom, hogy ezen kihívásokból lehetőséget faragva kihozzam a maximumot az adott egyénekből és csapatokból együttesen. Hiszen egy csapat is akkor képes igazán nagy teljesítményekre, ha egyénekre bontva is tiszták a célok és sikerfaktorok.

Fokozzuk közösen az egyéni-, és a csapat teljesítményt

Hivatásom, hogy a maximumot hozzam ki Önből, mint vezető és új szintre emeljem vállalkozását. Ehhez olyan egyéni igényekre szabott programot biztosítok, melyen belül kitérünk az egyéni teljesítmény és hatékonyság fokozására, valamint a csapatteljesítmény exponenciális növelésére.

INNOVATÍV CSAPAT

Növeljük az egyéni és csapatszintű innovációt és produktivitást .

IDŐMENEDZSMENT

Fókuszáltabb munkavégzést és strukturáltabb feladatmenedzsmentet sajátítunk el.

INFORMÁCIÓÁRAMLÁS

Az információáramlást gátoló tényezőket feltárjuk és kiiktatjuk. 

HATÉKONY KOMMUNIKÁCIÓ

A hatékony konfliktuskezelés és kommunikáció oktatása, kommunikációs készségfejlesztés

CÉLKITŰZÉS & FÓKUSZ

Közös és egyéni célokat határozunk meg és összhangba hozzuk ezeket a vállalati célokkal

CSAPATÉPÍTÉS & DIVERZIFIKÁCIÓ

Megtanuljuk kamatoztatni a sokszínűség lehetőségeit egy multikulturális csapaton belül

Coachingok

Ügyfeleim

Küldjön üzenetet

Küldje el kérdéseit, észrevételeit és a lehető leggyorsabban felveszem Önnel a kapcsolatot az Ön által megadott e-mail címen vagy telefonszámon keresztül.