Blog

Olvasson a legaktuálisabb üzleti trendekről, vállalat- és vezetőfejlesztési módszerekről. 

Mit nyújthat Önnek mint cégvezetőnek az üzleti konzultáció?

Az üzleti konzultáció egy olyan folyamat, amelyben egy profi konzultáns irányítja az üzletembereket, azért, hogy elérjék a kitűzött céljaikat az üzleti életben. Egy üzleti konzultáció tehát segíthet a vezetői készségek kialakításában, az üzleti stratégiák kidolgozásában és az adott személy gondolkodásmódjának fejlesztésében is. Minden attól függ, hogy az adott személy mit szeretne elérni. Az üzleti konzultáció ugyanis a növekedésről szól.>>>

Mit csinál egy üzleti konzultáns, és hogyan zajlik az üzleti konzultáció?

Az üzleti konzultáció bizalmi kapcsolaton alapul, és a fő célja a fejlődés. Az üzleti konzultáns vagy üzleti edző, illetve vállalati edző feladata, hogy felvázolja a szakmai fejlődés útját

A jó üzleti konzultáció hidakat épít a szakadékok fölé, melyek  elválasztják az ügyfeleket attól, ahol jelenleg vannak, és ahol lenni szeretnének.

Egy tapasztalt, szakértő üzleti konzultáns vállalkozók, üzletemberek és akár teljes munkahelyi csapatok tagjai számára nyújthat segítséget a vállalat növekedését ösztönző stratégiai és üzleti terv összeállításában. Mert olykor épp a kívülálló nézőpontja az, amire egy vezetőnek szüksége van ahhoz, hogy új személyes és vállalati potenciált szabadítson fel.

Segít felfedezni és tisztázni az alapvető értékeket és jövőképet

Az új vezetők gyakran küszködnek azzal, hogy meghatározzák az értékeiket és leképezzék azokat egy világos vállalati jövőképhez. Egy tapasztalt üzleti konzultáns segíthet az ügyfélnek a személyes és a vállalati érdekek és értékek összehangolásában. 

Személyre szabott konzultációt és szakértelmet biztosít

Senki sem ismeri jobban a vállalkozása egyedi jellemzőit, mint Ön, vagy akár egy ügyvezető. Éppen ezért nincs értelme a megoldás kulcsát a nagyközönségre szabott könyvekben és webhelyeken keresni.

Egy szakértelemmel és valós tapasztalattal rendelkező üzleti konzultáns teljes mértékben egyénre szabott megoldást kínál a felmerülő munkahelyi problémákra.

Biztonságos teret biztosít a növekedésnek

A bizalom kiépítése által sokkal magabiztosabban építheti üzletét. Nem kell tartania attól, hogy elbukik. Egy jó vállalati edző segítségével megláthatja azt a lehetőséget, ami által jobb vezetővé válhat és stabil működést biztosító vállalati kultúrát alakíthat ki. 

Felelős partnerként folyamatosan motivál

Az üzleti konzultáns magas szintű elszámoltathatóságot biztosít a vállalati vezetőknek és a cégtulajdonosoknak. Ennek köszönhetően az ügyfelek, illetve a csapatok tagjai nagyobb valószínűséggel lépnek túl az őket addig visszahúzó, illetve gátló tényezőkön és állnak elő a cég számára előnyös, hatékony és kreatív ötletekkel.  

Minden jó vezetőnek támogatásra van szüksége ahhoz, hogy a következő szintre lépjen. Az üzleti konzultáció pedig az egyik legjobb módja annak, hogy ezt megkapja.

Meggyőződésem, hogy az egyedi problémák, személyre szabott megoldásokat igényelnek, ezért a mögöttes problémákat és az elakadásokat feltérképezve nyújtok átfogó üzleti konzultáció szolgáltatást, mert előre tekinteni és a jövőt építeni csak a múlt rendezésével és a nézőpontok kiszélesítésével lehet. 

A módszerem több, mint üzleti konzultáció: egy több diszciplinát ötvöző, komplex vezetői látásmódvizsgálat és terápia, melynek során az üzletemberek, vállalkozók és a kis- vagy középvállalkozások vezetői a gondolkodásmódjuk és vezetői készségeik fejlesztésével elérik a kitűzött személyes és üzleti céljaikat.

Ha úgy érzi, hogy szakértő segítségre van szüksége a produktívabb üzleti ügymenet érdekében, kérjen időpontot business, executive vagy team coachingra.>>>